Nú 25% korting op Tempur matrassen en kussens.

Tot en met 28 augustus ontvangt u 25% korting op de unieke drukverlagende Tempur matrassen en kussens. Deze actie is van toepassing op Tempur kussens en matrassen Cloud, Sensation en Original. We zetten de aanbiedingen op een rij.

Matrassen 25% korting.

Dankzij de bewezen drukverlaging geven Tempur matrassen je lichaam het beste comfort en ondersteuning, wat helpt sneller in slaap te vallen en vermindert woelen en draaien. Ervaar nu extra voordelig deze unieke ondersteuning met maar liefst 25% korting. Tempur matrassen zijn leverbaar in 3 typen, namelijk Cloud (soft), Sensation (Medium) en Original (Stevig) en 3 hoogten.

Kussens 25% korting.

Met alleen een goed bed ben je er niet, ook het kussen is bepalend voor een goed nachtrust. Ontvang nú tijdelijk 25% korting op een Tempur kussen. Tempur heeft voor zowel zij-, rug- als buikslapers speciaal gevormde ergonomische en klassieke kussens. Toch niet tevreden over uw aangeschafte kussen? Maak dan gebruik van ons testprogramma.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier