Minder pijn.

Ouderen, maar ook mensen met rugklachten verminderen pijn en klachten met een sta op fauteuil. In een stijlvol ontwerp is een elektrische motor verwerkt die zorgt dat de stoel ietwat naar voren helt, zodat het voor jou makkelijker wordt om op te staan. Als je erin zit, ervaar je heerlijk zitcomfort. Zo lees je in alle rust de krant, kijk je jouw favoriete quiz, maar ben je ook op tijd bij de deur als de bel gaat.

Ervaar hoe het zit.

Je weet pas echt of een sta op fauteuil bij jou past, als je er een keer in hebt gezeten. In onze showroom staan verschillende proefmodellen die we kunnen afstellen op jouw lichaam. Zo ervaar je zitcomfort op maat.

Ouderwets is verleden tijd.

Er zijn zoveel verschillende modellen, materialen en kleuren dat de sta op fauteuil in ieder interieur past. De tijd is voorbij dat de logge stoelen alleen in donkere kleuren en nagenoeg hetzelfde ontwerp verkrijgbaar waren.

Op wieltjes.

Bestel de sta op fauteuils op wieltjes. Daarmee verschuif je jouw comfortabele zitplek eenvoudig naar een andere locatie. Ideaal als je meestal in de woonkamer zit, maar bij goed weer ook eens van de serre wilt genieten. Je hoeft dan dus niet per se een tweede stoel neer te zetten. Extra ondersteuning in de nek en onderrug zijn ook extra’s die we eenvoudig toevoegen aan de sta op fauteuil.

"Heb je nog een oude fauteuil staan? Laat ons de oude stoel meenemen. Heb je meteen ruimte voor de nieuwe relaxstoel."
- Mari Schuurmans, zitspecialist Lekker Opstaan

Zoek samen met onze zitspecialisten een sta op fauteuil die jouw dagelijkse leven makkelijker maakt.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak