Stof tot nadenken.

Het ideale matras voor jou is afhankelijk van je wensen. Traagschuim, zoals in de matrassen van Tempur, vermindert drukpunten. Latex past zich meteen aan op je lichaam en houdt de temperatuur koel. Pocketvering is ook lekker hard en koel. Nieuw zijn de aan het lichaam aanpasbare matrassen van Vitario. Het is belangrijk dat wij weten wat jouw lichamelijke conditie is en wat jij belangrijk vindt. Aan de hand daarvan geven we je passend advies.

Heerlijk hybride.

De nieuwste trend in dromenland combineert het beste van een met veren gevuld matras met schuim. Dat zorgt voor een betere ventilatie, terwijl de toplaag schuim zich naar jouw lichaam vormt. Deze constructie maakt het omdraaien van je matras om de zoveel tijd overbodig. In onze showroom hebben we verschillende hybride matrassen van die u meteen kunt uitproberen.

"Een matras kopen is heel persoonlijk. Ik kwam er snel achter dat ik toch niet het perfecte exemplaar had gekozen. Toen kon ik hem ruilen voor een matras dat beter bij mij past."

Levensduur.

Een matras is een investering voor de lange termijn. Een goede pocketveren, latex, traagschuim of koudschuim matras gaat 10 - 12 jaar mee. Het ene matras is gevoeliger voor kuilvorming dan het andere. De levensduur wordt beïnvloed door mate van transpiratie, gewicht en combinatie met bedbodem. Laat je door onze specialisten ook adviseren over de levensduur van het matras dat je voor ogen hebt.

"In ons assortiment zitten matrassen van topmerken Diamant, Caresse, Velda, Tempur. Alle exemplaren zijn van hoogwaardige kwaliteit. Na een slaaptest bepalen we samen welk merk en type het beste bij jouw lichaam en situatie past."
- Judith Peters, slaapspecialiste Lekker Opstaan

Een goed matras is een must voor een goede nachtrust.

Onze adviseurs laten je ervaren wat het beste bij je past

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

1e & 2e paasdag zijn wij gesloten.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak