Tempur traagschuim matrassen.

Tempur materiaal is traagschuim, maar geen ander traagschuim is Tempur. Tempur matrassen zijn uniek en zijn samen met NASA ontwikkeld. Tempur heeft diverse soorten matrassen in de collectie, met ieder zijn eigen unieke gevoel. De Original voelt wat steviger, de Cloud voelt als slapen op een wolk en de Sensation heeft een medium comfort. De Sensation is overigens verkozen tot product van het jaar!

Het origineel.

Minder draaien, woelen of gestoord worden door de bewegingen van je partner gedurende de nacht? Lijkt dat haast een droom? Hoeft niet hoor. Dankzij de drukverlagende eigenschappen past het zich perfect aan het lichaam aan en worden bewegingen geabsorbeerd. Geen ander merk is in staat zich zo aan het lichaam aan te passen, zodat u slapen als gewichtloos ervaart. Wat dacht je bovendien van 10 jaar volledige garantie, 90 dagen omruilgarantie, en nummer 1 in klanttevredenheid?

Het gevoel.

Ondanks dat ieder Tempur matras zich naar uw lichaam vormt, hebben ze ieder hun eigen gevoel en zijn leverbaar in de diktes 19, 21 en 25 cm. Met de Original serie is het allemaal begonnen, de ondersteunende maar toch steviger aanvoelende matras, herkenbaar aan de oranje accenten. Het tegenovergestelde is de Cloud serie, die direct zacht aanvoelt, zodat het lijkt alsof je op een wolk slaapt. Cloud matrassen herken je aan de blauwe accenten. Niet te hard, niet te zacht? Kies dan voor de Senastion met een medium gevoel, maar toch alle voordelen van Tempur. Sensation matrassen hebben gele accenten. Welke je ook kiest, je hoeft ze in ieder geval niet meer te draaien. Wel zo makkelijk.

Het geheel.

Haal nog meer uit je Tempur matras door deze te combineren met een schotelbodem of Zero-G boxspring. De flexibele schotels van de Flex schotelbodem bewegen met je lichaam mee en zijn individueel op hardheid instelbaar. Of kies voor de alles-in-één elektrisch verstelbare Zero G boxspring. Super de luxe met massage en vooraf ingestelde relax stand voor directe drukverlaging van de rug.

Product van het jaar.

De matras Sensation Elite is door de Belgische en Nederlandse consument is benoemd tot ‘Gekozen Product van het Jaar 2021'. Tijdens dit onderzoek heeft een panel van 20.000 Nederlandse en Belgische consumenten de TEMPUR® Sensation Elite verkozen tot winnaar op basis van de criteria aantrekkelijkheid, innovatie, aankoopintentie en tevredenheid.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak