Subliem in subtiliteit.

Een ledikant is perfect voor de kleine slaapkamer. De subtiele aanblik zorgt optisch voor meer ruimte. Vaak is er bovendien ruime keuze in verschillende onderdelen. Kies de omlijsting, pootjes, de perfecte lattenbodem en het ideale matras. Zo is jouw kamer niet alleen frisser, jijzelf ook. Optimaal slaapcomfort zorgt voor een fitte dag.

Allergievrij

Onder een ledikant dweil en stofzuig je eenvoudig. Ook de materialen zijn vaak eenvoudiger schoon te houden. Waar een boxspring altijd van stof of leer is, heb je bij een ledikant vooral te maken met hout of staal. Daar haal je eenvoudiger even een doekje overheen om het stofvrij te houden. Ideaal voor mensen met allergieën, zoals huisstofmijt.

"Wij kochten een ledikant dat we later kunnen omvormen tot twee losse bedden. Mocht een van ons in de toekomst hulpbehoevend worden, dan hoeven we niet meteen nieuwe bedden aan te schaffen."
- Fam. Peters, Bergen op Zoom

Meer ligcomfort.

Bij een ledikant bepaal je secuur ieder onderdeel. Dat begint met een bedbodem. Kijk welk matras het beste bij jouw lichaam past en kies je een bijpassende toplaag. Laat ieder detail aansluiten op jouw slaapvoorkeuren en kies voor verschillende matrassen en bedbodems als jouw partner andere wensen heeft. Zo slaap je beiden comfortabel en toch gezellig in hetzelfde bed.

"Met onze ledikanten wordt zelfs het bed verschonen een prettigere klus. We hebben verschillende ledikanten uit twee stukken. Door het bed uit elkaar te rijden in een v-vorm, draai je eenvoudig de matrassen om en is het bed verschonen een makkelijkere klus."
- Judith Peters, slaapspecialiste Lekker Opstaan

Bel (073) 549 46 50 en de wereld ligt elke ochtend aan je voeten.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

1e & 2e paasdag zijn wij gesloten.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak