Twice: relaxfauteuils van de Toekomst.

Meubelfabriek de Toekomst maakt reeds jaren vooruitstrevende fauteuils zoals de Twice. Deze elektrisch verstelbare draaifauteuil staat bekend om zijn sublieme zitcomfort, ongekende verstelmogelijkheden en pasvorm. Maatvoeringen van XS tot XXL en de mogelijkheid om individueel aanpassingen te doen, maken dat deze fauteuil 'zit als gegoten' voor ieder postuur.

Twice 082 & 092.

Een sieraad in je huiskamer is de moderne ranke draaifauteuil model 082 of 092. Beide fauteuils zijn identiek, echter is van model 082 de rugleuning wat hoger dan de 092. Verstelling gaat middels druktoetsen ingebouwd in de armleuning en het oplaadpunt van de accu zit in de rugleuning ingebouwd. Geen ontsierende stroomdraden over de vloer en toch de luxe van elektrisch verstelbaar.

Kantelen maar.

Twice relaxfauteuils zijn uitgerust met 3 motoren en dankzij het unieke kantelsysteem zit je heerlijk met de voeten omhoog zonder onderuit te zakken. Bij het verstellen van de voetsteun kantelt de gehele stoel als het ware iets naar achter, waardoor de voorkant van de zitting omhoog komt. Hierdoor schuif je niet onderuit en wordt de rug minimaal belast en maximaal ondersteund.

Draaibare sta op stoel.

Niet de uitstraling van een traditionele sta op stoel, maar juist de ranke vormen van een draaifauteuil. Met de fauteuil omlaag kan je heerlijk draaien en alles om je heen in de gaten houden. Met de stoel omhoog wordt de draaifunctie automatisch geblokkeerd en sta je zonder moeite op. Wel zo veilig. Dankzij de ingebouwde accu kan je de fauteuil midden in je huiskamer zetten.

Twice Plus.

Lange benen of is zelfs de XXL fauteuil met diepe zitting nog te klein? Kies dan voor de Twice Plus varianten. Afhankelijk van de gekozen maat is het mogelijk om de voetsteun met 6, 8 of 10 cm te verlengen. Ook de hoogte van de rugleuning is te verlengen met 6 cm. Kortom, met een Twice relaxfauteuil vindt je altijd de perfecte zithouding.

Ontdek de Twice modellen.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak