Boxsprings, je hotel thuis.

Door de combinatie van duurzaamheid, ventilatie en comfort worden boxsprings vaak toegepast in hotels en ook wel “hotelbed” genoemd. Met de boxspring bedoelen we het onderste deel van het slaapsysteem, vrij vertaald een “bak met veren”. In de boxspring worden vaak bonell of pocketveren toegepast wat zorgt voor de nodige ondersteuning, veerkracht en ventilatie.

Combineer de boxspring met een luxe hoogwaardige matras en eventueel nog een topper en je hebt je eigen hotelsuite thuis. Door de vele combinaties matrassen en toppers, stemmen onze specialisten het comfort af op je persoonlijke behoefte. Vergeet niet zelf voor het ontbijt te zorgen.

Je eigen stijl.

Niet alleen het ligcomfort is belangrijk, maar het oog wil ook wat. Modern, landelijk, chique of industrieel, creëer je eigen stijl met een boxspring. Door een hoofdbord en eventueel een voetbord aan je boxspring toe te voegen, maak je het echt een bed. Een strak recht, klassiek gebogen of gecapitonneerd hoofdbord, iedere vorm zijn eigen looks.

Maak het helemaal af door de ruime keuze bekledingssoorten en kleuren.

Matras toppers.

Combineer je boxspring of matras met een van de vele toppers uit het assortiment van Lekker Opstaan. Maar welke topper is voor jou geschikt? Die met drukverlagende traagschuim, soepele natuurlatex, ventilerende pocketveren, verkoelende gel foam of ondersteunende koudschuim? Zeker zo belangrijk is de combinatie tussen topper en matras. Zelfs de beste topper komt niet tot zijn recht wanneer deze niet matched met de matras.

"Het bed van je dromen gevonden? Kijk ook even naar een nieuw hoofdkussen, zeker zo belangrijk als een nieuw bed."
Judith Peters - zit- & slaapspecialist bij Lekker Opstaan

Over Lekker Opstaan.

In de Lekker Opstaan-showroom voel je wat echt comfort is. Ga lekker liggen op ons showroombed of pak je momentje in een van de stoelen en ontdek welk model jou echt helpt relaxen. Wij adviseren uiteraard graag en hebben met twintig jaar ervaring aan een woord genoeg om jou de beste oplossing te bieden. Heb je de perfecte match gevonden, slaap er gerust een nachtje over. Lekker Opstaan, dé stoelen- en beddenwinkel sinds 1996.

Kijk ook eens naar onze unieke service.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak