Retro, Vintage of Industriëel?

Stel zelf je ideale boxspring samen in de stijl die je wil met het perfecte ligcomfort! Dat alles ook nog eens voor een heerlijke prijs. Lees snel verder....

Wendy's choice.

Wist je dat deze boxspring-set de keuze van Wendy van Dijk is, de zogenoemde "Wendy's choice"? Dat snappen wij ook wel, want deze set is helemaal bij de tijd en geeft je slaapkamer de looks die bij je passen. We zetten de mogelijkheden voor je op een rij, om maar te beginnen met het verschil tussen de aanduiding 3800 & 3850. De elektrische verstelbare boxspring is model 3800, de vlakke variant is de 3850, beiden voorzien van pocketveren.

Stiknaad.

De fraaie stiknaad rondom het hoofdbord in combinatie met de bekledingsstof Rough zorgen ervoor dat de boxspring-set helemaal past in het industriële interieur. Naast de hier afgebeelde kleur Rough Mid Grey zijn de Caresse 3800 & 3850 leverbaar in de kleuren Green, Dark Grey, Cognac en Brown.

Sledepoot.

Ieder hoek van de boxspring wordt ondersteund door een fraaie metalen sledepoot, naar keuze leverbaar in zwart of nickel satijn. Toch liever een andere poot? Geen punt, Caresse heeft een ruim assortiment poten.

Top(per).

Zorg voor een top ligcomfort dankzij de luxe Gel-Foam topper, i.c.m. de 7-zone pocketvering matrassen. Gel-foam is hoogelastisch, luchtdoorlatend en dankzij de innovatieve open celstructuur ontstaat een optimale ventilatie en warmteregulering. De pocketvering matrassen zijn leverbaar in 2 hardheden, beschikken over 500 6-slags veren en zijn aan 2 zijden voorzien van hoogwaardig HR-40 koudschuim.

Verstelbaar.

De eleketrisch verstelbare Caresse 3800 is uitgerust met een fraaie bekabelde handbediening, inclusief handige zaklamp. Hoofd en benen zijn afzonderlijk van elkaar traploos te verstellen. Ter voorkoming van wegschuiven van de matras is het voeteneinde voorzien van anti-slip in de bekleding. Tegen meerprijs kan de boxspring voorzien worden van draadloze bedieining.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak